سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حکمت را هرجا که باشد بگیر که حکمت در سینه منافق بالا و پایین می رود تا از آن بیرون آید و در سینه مؤمن کنار همراهانش جای گیرد. [امام علی علیه السلام]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :12
بازدید دیروز :2
کل بازدید :37830
تعداد کل یاداشته ها : 103
103/9/7
1:6 ص

روش مقابله با چاقی در دوره کودکی


 

  • روش مقابله با چاقی در دوره کودکی

    چاقی دوره کودکی مشکلی است که غالبا تا بزرگسالی ادامه یافته و افراد را در معرض تهدیدات جدی سلامت در سنین بالا قرار می دهد.

    به گزارش پزشکین به نقل از مهر؛ محققان به والدین توصیه می کنند که ترک برخی عادات زندگی می تواند به پیگشیری از چاقی دوره کودکی کمک کند. در ادامه فهرست این اقدامات مقابله کننده با چاقی آمده است:

    – غذاخوردن با افراد خانواده.

    – مصرف میوه و سبزیجات بیشتر.

    – عدم اصرار به فرزند مبنی بر اینکه باید غذایش را کامل بخورد و هیچ چیزی در بشقاب باقی نماند.

    – کاهش مصرف نوشیدنی های قندی و افزایش نوشیدن آب.

    – کاهش مدت زمان تماشای تلویزیون و افزایش تحرک بدنی.

    – حصول اطمینان از خواب کافی کودک.

    – بهبود کیفیت زندگی خانواده و کاهش قرارگیری کودک در معرض استرس.

    – حفظ وزن سالم خود والدین، چرا که معمولا افزایش ریسک چاقی کودک در مورد والدین چاق بیشتر است.


  
  

بستر اصلی سلامت از خانواده آغاز و به جامعه منتقل می شود


 

  • بستر اصلی سلامت از خانواده آغاز و به جامعه منتقل می شود

    مدرس دانشگاه هاروارد گفت: برطرف کردن تمناهای عاطفی مهم‌ترین عامل تقویت‌کننده سلامت روان جامعه است.

    به گزارش پزشکین به نقل از ایسنا؛ «سیدمحسن فاطمی» در همایش تقویت بهداشت روان در سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه، با اشاره به این‌که بستر اصلی سلامت از خانواده‌ها آغاز می‌شود، گفت: هر چه خانواده‌ها از سلامت بیشتری برخوردار باشند، فضای سلامت محور را در ابعاد مختلف در اجتماع رواج می‌دهند.

    وی خاطرنشان کرد: بستر اصلی سلامت از خانواده آغاز می‌شود و به هر میزان، خانواده‌ها از سلامت بیشتری برخوردار باشند، فضای سلامت محور با ابعاد مختلف در اجتماع، مدرسه، محله و سازمان‌ها بیشتر تحقق خواهد یافت.

    این روان‌شناس با بیان این‌که از دیرباز پژوهشگران مختلف در حوزه ارتباط سلامت، خانواده و اجتماع مطالعه داشته‌اند، تصریح ‌کرد: انواع مختلفی از سبک‌ها در این حوزه مطالعه شده که از جمله آن سبک‌های اضطرابی است، آدم‌هایی که اضطرابی هستند دارای شاخص‌های کاملاً متفاوت با سبک‌های اجتنابی و ایمن هستند و در رفتارهای افراد در حوزه‌های مختلف از جمله سلامت، می‌تواند آثار مختلفی را نشان دهد.

    وی افزود: افراد اضطرابی میل بسیار زیاد به صمیمیت دارند. این افرد به صمیمی‌شدن روی آورده و از آن استقبال می‌کنند. اما زمانی ‌که صمیمی شدند همواره نگران این هستند که در صورت خروج فرد مقابل از رابطه چه خواهد شد و بسیار نگران رفتن آن فرد می‌شوند، بنابراین همواره این اضطراب، تشویش و نگرانی در رفتار آن‌ها مشهود و مشخص است و این افراد در رابطه‌ها بیش از حد نسبت به احساس خطر، حساس و هوشیار هستند. افراد اضطرابی شتاب‌زده عمل کرده و همین امر باعث می‌شود که فعالیت‌ آن‌ها الزاماً درست نباشد.

    مدرس دانشگاه هاروارد خاطرنشان کرد: در مقابل افراد اضطرابی‌، اجتنابی‌ها قرار دارند. این افراد عدم حساسیت نسبت به پاسخ‌های عاطفی نشان می‌دهند و یکی از ویژگی‌های اجتنابی‌ها این است که پیام‌های متناقض می‌دهند و به خاطر این رفتار متناقض، برای فرد مقابل همواره این تشکیک وجود دارد که آیا او مرا دوست دارد یا ندارد. هم‌چنین اجتنابی‌ها در رابطه‌ها هرگز به طرف اطمینان از حضورش را نمی‌دهند و همیشه از یک دیگری، صحبت می‌کنند که معنای آن دیگری این است که تو آن دیگری نیستی.

    وی با بیان ویژگی دلبستگی‌های اجتنابی‌ها، افزود: این افراد احساس بی‌تفاوتی نسبت به احساس طرف مقابل دارند که این امر احساس بی‌معنا بودن به طرف مقابل در رابطه‌های اجتماعی می‌دهد. پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهد که افراد اضطرابی با اجتنابی‌ها جفت و جور می‌شوند و به‌علل مختلف رفتاری و روان‌شناختی، این افراد با دو ویژگی رفتاری مختلف، همدیگر را پیدا ‌کنند. دلیل این امر این است که اضطرابی‌ها و اجتنابی‌ها، مولفه‌های ذهنی همدیگر را تایید خواهند کرد و چون اجتنابی‌ها پس می‌زنند و بی‌توجهی، اجتناب و استنکاف نشان می‌دهند و اضطرابی‌ها تضرع و التماس بیشتری را نشان می‌دهند.

    وی در ادامه با اشاره به این‌که خانواده در ایجاد سلامت نقش بسزایی دارد، گفت: اضطراب اصلی‌ترین عامل به هم ریختن سلامت جامعه است و در خانواده‌ها با برطرف شدن نیازها، افراد به آرامش ‌می‌رسند و در دسترس بودن‌های عاطفی و برطرف کردن تمناهای عاطفی از مواردی است که در خانواده‌ها باید تأمین شود.

    استاد روان‌شناسی افزود: تمناهای عاطفی مهم‌ترین عامل تقویت‌کننده سلامت است و به هر میزان که تمناهای عاطفی در خانواده پاسخ داده نشود ما در جامعه با مشکل روبه‌رو خواهیم شد.

    در ادامه این مراسم، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان نیز با اشاره به این‌که 10 اسفندماه، نخستین مجمع سلامت استان زنجان برگزار شد، گفت: نکته کلیدی و هدف اصلی که این مجمع دنبال می‌کند، مشارکت جامعه در تمام سطوح و در جهت ایجاد و تأمین و ارتقای سلامت است.

    «پرویز قزلباش» افزود: این مجمع با مشارکت ادارات و نهادهای مردمی 149 اولویت را برای تأمین سلامت جامعه در نظر گرفت و از این تعداد 10 اولویت برتر را انتخاب کرد و شعار انسان سالم، سبک زندگی سالم و مشارکت مردمی در نظر گرفته شد.

    وی با بیان این‌که موضوع اجتماعی‌سازی سلامت، بحث جدی است که باید پیگیری شود و این یعنی این‌که ما بتوانیم منابع مختلف از خارج از حوزه سلامت بشناسیم و سازماندهی و توانمند کنیم، افزود: اگر دیروز به‌دنبال ساختن بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی بودیم، امروز با این رویکرد در جهت تعدیل و تغییر شیوه قدم بر می‌داریم.


  
  

سرنوشت شوم دوخواهر جنایتکار


 

  • سرنوشت شوم دوخواهر جنایتکار

    دی ماه سال گذشته زن جوانی به‌نام «سمیرا» با همدستی خواهر14 ساله اش«سارا» و مرد غریبه‌ای به‌نام «علی»، شوهرش را با آبمیوه سمی به قتل رساند.

    پس‌از آغاز تحقیقات، دستگیری عاملان قتل و اعتراف‌های متهمان، پرونده به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. متهمان نیز در دادگاهی به ریاست قاضی اصغر عبداللهی پای میز محاکمه ایستادند. در ابتدای جلسه، نماینده دادستان با توجه به صدور کیفرخواست با موضوع مشارکت در قتل برای دو خواهر و معاونت در قتل برای مرد غریبه، خواستار مجازات متهمان شدند.

    سپس اولیای دم نیز برای عامل قتل فرزندشان درخواست قصاص کردند.وقتی نوبت به متهمان رسید «سمیرا»-همسر مقتول- در دفاع از خود گفت: همسرم با سارا مشکل داشت و اجازه نمی‌داد او به خانه ما بیاید. او می‌گفت خواهرم مشکل اخلاقی دارد. یک روز سارا سراغم آمد و مدعی شد با پسری به‌نام «علی» ارتباط دارد و اگر در قتل شوهرم به «علی» کمک نکنم، من و فرزندانم را می‌کشد. نمی‌دانم چرا «علی» این نقشه را طراحی کرد. «علی» از من و خواهرم خواست آبمیوه‌ مسمومی تهیه کنیم و با آن شوهرم را بکشیم. من قبول نکردم اما از تهدیدهای علی می‌ترسیدم. روز حادثه سارا به بهانه اینکه برای من تبلت آورده به‌خانه‌مان آمد و نوشیدنی مسموم را به شوهرم داد. همسرم نیز بی‌خبر از مسموم بودن نوشیدنی، آن را خورد و جانش را از دست داد.

    سپس نوبت «سارا» شد اما او نیز قتل را گردن خواهرش انداخت و گفت: سمیرا دروغ می‌گوید چراکه او با همدستی علی، شوهرش را کشت. روز حادثه من چند بار به شوهرخواهرم گفتم که نوشیدنی را نخور، اما خواهرم مرا به اتاقی کشاند و تهدید کرد سکوت کنم. علی و سمیرا این نقشه را اجرا کردند و علی در پیامی، روش ساخت نوشیدنی مسموم را به او توضیح داده بود.

    «علی» سومین متهم پرونده که از سوی هر دو خواهر مجرم معرفی شده بود، با رد ادعاهای آنها گفت: من با این دو خواهر ارتباطی نداشتم و تمام حرف هایشان کذب محض است.

    در پایان این جلسه قضات پس از بررسی شواهد، مدارک و اظهارات متهمان، زن جوان را به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم کرده، خواهر نوجوانش را به اتهام مشارکت در قتل (با اعمال ماده 91 قانون مجازات اسلامی و ممنوعیت اعدام افراد زیر 18 سال) به پرداخت نصف دیه و 5 سال زندان به‌کانون اصلاح و تربیت فرستادند و مرد غریبه را نیز تبرئه کردند. این احکام در دیوان عالی کشور نیز تایید و برای اجرای به شعبه اجرای احکام فرستاده شد.

    با تایید این حکم متهم نوجوان پرونده، صبح دیروز به‌دادگاه درخواست اعسار داد و خواستار پرداخت اقساطی مبلغ دیه شد. اما اولیای دم به این درخواست اعتراض کردند و مدعی شدند خانواده متهم متمول بوده و با توجه به اینکه تنها 2 هزار متر زمین به نام دختر کوچک خانواده-متهم ردیف دوم- ثبت شده، خواستار دریافت مبلغ کامل دیه هستند.

    قتل شوهر خیانت همسر خیانت به شوهر حوادث تهران اخبار قتل اخبار جنایی


    در پایان این جلسه قضات وارد شور شدند و برای تصمیم‌گیری درباره درخواست متهم طی مکاتبه با کارشناسان قضایی استان لرستان، دستور تحقیق درباره وضعیت مالی والدین متهم را صادر کردند تا براساس آن درباره متهم حکم بدهند.


  
  

گاهی با جوراب بخوابید


 

  • گاهی با جوراب بخوابید

    خوابیدن با جوراب هرچند ممکن است عادتی غیرمعمول به نظر برسد اما احتمالا می‌تواند به سریعتر خواب رفتن فرد کمک کند.

    به گزارش پزشکین به نقل از ایسنا؛ این تاثیر می‌تواند برای این باشد که تنظیم دما بخش ضروری چرخه خواب است. خواب بخش حیاتی زندگی هر فرد است و انسان‌ها حدود یک سوم از شبانه‌روز را در خواب هستند.

    همچنین طبق یافته‌های موسسه ملی سلامت آمریکا، خواب برای عملکرد طبیعی بدن و مغز ضروری است. بیشتر افراد گاهی اوقات برای خوابیدن دچار مشکل شده و به راحتی به خواب نمی‌روند در حالی که به نظر می‌رسد خوابیدن با جوراب می‌تواند راهکار موثری باشد.

    سایت مدیکال نیوز تودی در این مطلب برخی از فوائد و خطرات خوابیدن با جوراب را بررسی کرده است.

    شاید به نظر برسد که خوابیدن با جوراب موجب افزایش دمای پاها می‌شود اما در حقیقت این عادت به تنظیم دمای درونی بدن کمک می‌کند.
    نتایج مطالعه انجام شده در سال 2007 حاکی از آن است بزرگسالانی که هنگام خواب جوراب معمولی یا گرم می‌پوشند سریع‌تر به خواب می‌روند. در حقیقت دمای مرکزی بدن هنگام شب افت می‌کند و حدود ساعت چهار بامداد به پایین‌ترین میزان می‌رسد.

    گرم شدن پاها و دست‌ها موجب انبساط رگ‌های خون می‌شود، واکنشی که اتساع عروق نامیده می‌شود. بر اثر این واکنش گرما از طریق پوست آزاد شده و به کاهش دمای مرکزی بدن کمک می‌کند و در نهایت این پیام به مغز مخابره می‌شود که زمان خواب است.

    بررسی‌ها نشان می‌دهد که پوست گرم با سریع‌تر به خواب رفتن مرتبط است. زمانیکه فرد به خواب می‌رود دمای بدن یک تا دو درجه کاهش می‌یابد زیرا در حال حفظ انرژی برای سایر عملکردهای حیاتی است. اگر فرد هنگام خواب جوراب بپوشد به چرخه تنظیم دما کمک می‌کند.

    همچنین پوشیدن جوراب هنگام خواب در پیشگیری از علائم بیماری “رینود” نقش دارد. سرد بودن دست‌ها و پاها در اغلب موارد می‌تواند نشانه‌ای از بیماری رینود باشد.

    رینود بیماری است که بر عروق خون در پوست تاثیر می‌گذارد. معمولا شرایط فرد مبتلا به این بیماری هنگام سرما یا مضطرب بودن وخیم‌تر می‌شود. هنگامیکه فرد دچار حمله می‌شود جریان خون به دست‌ها و پاها کاهش پیدا می‌کند.

    افرادی که برای اولین بار دچار حمله رینود می‌شوند باید با پزشک مشورت کنند. پوشیدن جوراب هنگام خواب علائم بیماری را کاهش می‌دهد و همچنین گرمای بدن را در طول روز حفظ می‌کند.

    علاوه بر این بسیاری از زنان در دوره یائسگی دچار گُرگرفتگی می‌شوند. تاثیر پوشیدن جوراب در کاهش دمای مرکزی بدن در طول شب می‌تواند در پیشگیری از گرگرفتگی نیز مفید باشد.


  
  
   1   2   3   4   5      >